28 måter å tiltrekke flere kunder til en nettbutikk

28 MÅTER Å TILTREKKE FLERE KUNDER TIL EN NETTBUTIKK?

Har du en nettbutikk, men har ikke høyt salg, eller tenker du å øke salget av nettbutikker, øke fortjenesten og tiltrekke flere kunder til nettbutikken din? Hvordan kan du øke statistikken for nettbutikkbesøk? I denne artikkelen vil jeg dele hvordan du kan få flere kunder til nettbutikken din.

1. Optimaliser lastehastigheten på internettbutikken

Forbedre lastehastigheten til nettbutikken din, lastenes nettbutikk er et av kriteriene som kan øke nettbutikkens posisjon i Googles søkeresultater. I tillegg til å forbedre opplevelsen av å bruke besøkende i nettbutikken. Hvis det tar lang tid å laste inn e-butikken, kan brukeren til og med forlate nettbutikken uten å vente på at siden skal lastes inn.

Du vil mest sannsynlig trenge hjelp fra fagfolk for å forbedre lastenes nettbutikk. Det er mange faktorer som påvirker lastetiden til en nettbutikk, her er noen:

  • Serverparametere og konfigurasjon som ditt e-handelssted (hosting) ligger på. Hvis det er problemer med serveren, kan du endre hosting eller endre serverinnstillingene hvis det er tilfelle.
  • CSS, HTML, JS kode og fil mengde og ordre. Jo mer individuelle CSS-, JS-filer på nettstedet ditt, jo lengre tid tar det å laste inn siden. Dette problemet kan løses ved å optimalisere koden og kombinere samme type kode i en fil.
  • Bildestørrelse, oppløsning og hvorvidt bildene er dimensjonert for å passe til hver enhet. I tillegg til hvor bildene er plassert eller andre servere brukes til å være vert for den samme serveren eller bildene.
  • Antall animasjoner, bevegelige elementer, tredjepartselementer (google map, youtube video osv.)
  • Og hvordan du plasserer dem i nettbutikken din.
  • Mengden av viderekoblinger på nettstedet.

2. Utvikle nettbutikkmerke

Når du designer en nettbutikk, er det viktig å revurdere merkevarekonseptet, logodesign, nettbutikkdesign, det overordnede konseptet din nettbutikk vil knytte til kunder. Hvis nettbutikken er upersonlig og uten ide, vil den ikke forbli i minnet. Merkevarebygging er en viktig ting for nettbutikker i dag, når det er så stor konkurranse mellom nettbutikker. Huske! Tenk på meldingen du sender til potensielle kunder.

Merkevarebygging er måten du bygger opp forhold til kunden din. Fordi det sannsynligvis er hundrevis eller tusenvis av andre nettbutikker som selger eksakte produkter som deg, er det viktig å gjøre en positiv forskjell.

BRAND DEVELOPMENT WEB DESIGN

3. Reduser antall inntastingsfelt når du registrerer og fullfører et kjøp

Brukere liker ikke å fylle ut lange spørreskjemaer og registreringsskjemaer. Gjør registrerings- og kjøpsprosessen for din nettbutikk så rask og enkel for kunden som mulig. Studier har vist at mer enn halvparten av de som handler på nettet forlater handlekurven uten å gjøre et kjøp. Innkjøpsordrevisningen er en av de viktigste visningene på nettstedet ditt, i tillegg til et sted hvor du lett kan miste en kunde hvis noe er for komplisert.

4. Påminnelsesemails

Etter at kunden har kjøpt noe i nettbutikken din, kan du sende en påminnelses-e-post til kunden etter 2 uker om hva kunden kjøpte. Be kunden kjøpe mer, inkludert i e-posten et produkt som kunden kan være interessert i, for eksempel er dette produktet veldig populært blant kundene dine eller for eksempel et nytt produkt. Du kan også legge til og fremheve en anmeldelse fra en annen kunde om dette produktet. Det er mye lettere å selge til en kunde som allerede har kjøpt noe en gang enn til en ny kunde.

Du kan for eksempel bruke et verktøy som Mailchimp til e-postmarkedsføringsformål for å klargjøre e-posten din. Eller gå til en profesjonell som vil forberede e-postdesignet ditt.

5. Thanksgiving

Send et realistisk fysisk takkekort til kundene dine sammen med forsendelsen, og kunden din vil merke og sette pris på det mer enn en enkel takkemail. Noen nettbutikker sender til og med kunder håndskrevet, personlig takk med kundens etternavn.

Du kan sende gratis produktprøver hvis det er tilgjengelig for din virksomhet. Et annet eksempel er når du bestiller noe i en nettbutikk, en kunde svarer på et spørsmål når du bestiller et produkt – hva er din favoritt smak (flere valg svar). Når kunden mottar forsendelsen sin, får han en overraskelse, et godteri med den smaken han valgte. På denne måten viser du en personlig holdning og at du kjenner din klient. Et godteri er bare et eksempel på demonstrasjon, men noe annet kan være på sin plass.

6. Tilbakemelding

Legg muligheten til å sende inn og også vise anmeldelser for hvert produkt i nettbutikken din. Uthev en av de virkelige anmeldelsene dine om produktet på et fremtredende sted. Det er mer sannsynlig at folk kjøper produkter som har synlige anmeldelser. Integrer muligheten til å se for eksempel google anmeldelser for butikken din eller Trustpilot anmeldelser i nettbutikken din.

Legg til en egen seksjon med anmeldelser i nettbutikken din, og sjekk hva som vises i google ved å skrive inn “din storename.com anmeldelser”. Fordi på denne måten søker mange brukere etter informasjon om nettbutikken din før de kjøper.

Oppmuntre kunder, send inn kjøpsanmeldelser på Facebook (hvis du har en Facebook-side), Google-anmeldelser (hvis du har en google-oppføring for bedriften din), Trustpilot og mer. Det er mange forskjellige måter å gjøre dette på, med e-post, sosiale nettverk (Instagram, Facebook). Du kan be kundene om å sende inn en anmeldelse umiddelbart etter at du har kjøpt eller når de fysisk mottar kjøpet.

Kundene er de mest lydhøre akkurat i det øyeblikket de mottar produktet, dette er et godt tidspunkt å få tilbakemeldinger.

7. Hjemmeside for e-butikk

Planlegg nøye informasjonen som vil være på hjemmesiden til nettbutikken. Det er ønskelig å ha en kort og lettfattelig introduksjon til virksomheten din. Om mulig video og selvfølgelig produktbilder. Du kan plassere spesialtilbud og interessant innhold på hjemmesiden din som gir verdi til kunden din. På samme måte legger du nyttig informasjon til kundene dine i nyhetsdelen av en nettbutikk som kan være nyttig når du skal velge eller bruke produkter, i stedet for direkte å markedsføre produktene du selger på bloggen.

Eksperter fra Stanford University gjennomførte en undersøkelse av internettbrukernes oppførsel og fant at brukere vurderer påliteligheten til en side etter designen, og 52% av brukerne forlater siden og kommer aldri tilbake hvis de ikke liker designen på siden. Brukere evaluerer en side i løpet av de første to sekundene av en side som kommer inn, så hjemmesiden og destinasjonssidene som er koblet fra annonser er veldig viktige.

8. Produktbilder

Du kan ikke fysisk gi en person en følelse av produktet i nettbutikken, men du kan vise kvalitetsbilder og videoer som viser den mest realistiske produktinformasjonen. Det er heller ikke verdt å konvertere bilder og fotografere produktbilder på en slik måte at produktene ikke kan gjenkjennes, for da blir kunden skuffet hvis produktbildet ikke samsvarer med virkeligheten.

PRODUCTIMAGES WEB DESIGN

9. Enkel og rask kommunikasjon

Uansett hvor kunden din er i din nettbutikk eller nettsted, bør du kunne kontakte deg med et enkelt klikk. Dette kan være en Facebook-messenger, chatbots, WhatsApp-chat-knapp eller annen kommunikasjon som lar kunden øyeblikkelig kontakte deg. Dette er viktig fordi det, i motsetning til en fysisk butikk, ikke er noen selger å spørre i nettbutikken. WhatsApp-knappen, som lar deg skrive en melding til deg med en gang, fungerer veldig bra, fordi WhatsApp er veldig populær akkurat nå.

10. Personalisering

Tilpass annonser fordi i dag mennesker ser hundrevis eller tusenvis av annonser hver dag, og de fleste annonser går upåaktet merke fordi folk er vant til annonser. Med personalisering er det lettere å få oppmerksomhet fra en potensiell kunde enn med enkel reklame. Lag ommarkedsføring, påminnelsesemails, opplevelse på nettstedet ditt, mailing, tilpasset den spesifikke kunden.

Folk liker å vite noe nytt om seg selv, og det er grunnen til at Facebook-tester som “hvordan skuespiller du ser ut?” Er så populære. Du kan også bruke denne tilnærmingen i en nettbutikk, for eksempel har du en nettbutikk som selger våkne boardingutstyr, spør en kunde noen spørsmål om vanene hans, og når han svarer, viser du et avatarbilde på profilen hans med typen av wakeboarder er han. Vis det på en interaktiv eller morsom måte. Gi det en sjanse til å dele denne informasjonen på Facebook eller andre sosiale nettverk. Folk liker disse tingene. Gi det en sjanse til å skape lokalsamfunn som lar brukerne samhandle med andre brukere og finne andre “våkne boardere av samme type”, eller til og med finne våkne boardere i nærheten for å utføre idrett sammen.

Du kan opprette arrangementer som populariserer merkevaren din, hvor du markedsfører nettbutikken din og bygger lojalitet for kundene dine.

11. Antall visninger

Forsøk å få så mange visninger som mulig for innholdet i nettbutikken din. Du kan skrive blogginnlegg som er lange og inneholder nøkkelord og nøkkelord, men hvis det ikke er noen visninger, vil ikke siden din kunne rangere høyere i Google. Visninger må være realistiske, kunstig genererte visninger kan bare gjøre Google-posisjonen din dårligere eller ekskludere deg fra Googles søkeresultater. Det er viktig at innholdet på nettstedet ditt er originalt, ikke kopiert fra andre ressurser og viktigst av alt – innholdet skal være interessant for de besøkende og gi merverdi.

12. Returrett og levering

Forsikre deg om at nettbutikken din har enkel å finne informasjon om retur og levering av varer og fraktinformasjon. Beskriv på en tydelig og ikke-gjennomsiktig måte hvordan kunden skal gå frem for å returnere varene og hvordan varens retur- og refusjonsprosess vil gå frem.

13. Kundelojalitetsprogrammer

Lag abonnement, poengakkumuleringssystemer, gavebanker, rabattakkumuleringssystemer eller andre måter å beholde kundene dine på lang sikt.

14. Mobilversjon eller applikasjon

Den mobile nettbutikkversjonen eller applikasjonen er allerede en selvfølge, men jeg bestemmer megholdt på å minne deg. Tenk gjennom mobilversjonen av nettstedet ditt for å gjøre det enkelt å handle på mobiltelefonen fordi de fleste nettbesøkende surfer fra mobile enheter.

Tenk på fordelene som å besøke nettbutikken din fra mobiltelefonen din kan gi butikken og kundene dine. Bruk for eksempel mobil push-varsler for å varsle kunder om kampanjer, for å sende en personlig melding eller takkemelding. Integrer for eksempel en tjeneste som viser hvor forsendelsen er og hvor lenge den er levert, og informerer brukeren om statusen for forsendelsen. Se på vellykkede eksempler på netthandel, velg de beste strategiene og skreddersy den til bedriften din.

15. Bloggere, influencere og tilknyttet markedsføring

Be noen populære bloggere som skriver om industriproduktene dine om å skrive en artikkel med lenker til nettbutikken din, det kan være et vitnesbyrd om du gir ekte produkter, eller en artikkel som kan være nyttig for potensielle kunder med referanse til online butikk. Du kan samarbeide med Instagram-påvirkere som kan legge produktet ditt i bilder.

Bruk tilknyttet markedsføring, der det er mulig, når du betaler renter på tilknyttet salg som hjelper deg med å føre din nettbutikk til markedet.

16. Tilpassede annonser fra Google Ads

Lag tilpassede Google-annonser-annonsekampanjer, studer hva konkurrentene dine gjør, og lag annonser for å skille, undersøke de mest søkte søkeordene. Angi at annonsekampanjene skal kjøres på bestemte tidspunkter på dagen, og angi tidspunktet for når potensielle kunder er mest online. Når du oppretter en Google Ads-kampanje, kan du målrette ikke bare mot tidspunktet for kampanjen, men også mot ønsket publikum etter interesse, alder, beliggenhet.

Plassering – Du kan spesifisere at annonsen din skal vises på et bestemt tidspunkt på et bestemt sted, med en nøyaktighet på hvor mange kilometer innenfor en radius, for å kjøre en Google Ads-annonse. For eksempel driver du en online butikk med klær i alternativ stil, og en Rammstein-konsert finner sted i konsertsal. Du kan angi innstillingene i Googles annonsekampanjer for å vise annonsen direkte i konsertsalen, der målgruppen er konsentrert.

17. Facebook-piksel

Facebook-piksel er et analyseverktøy som plasserer en informasjonskapsel på nettstedet ditt som samler informasjon om besøkende på nettstedet. I likhet med Google Analytics samler den inn data om besøkende fra nettstedet eller nettbutikken din.

Når Facebook Pixel er plassert i nettbutikken din, kan du sette opp og følge med, for eksempel hvilke brukere som har lagt noe i handlekurven og ikke har kjøpt noe, og deretter vise den aktuelle annonsen til de brukerne på Facebook. Eller vis en Facebook-annonse til brukere som har besøkt nettbutikken din, og se deretter statistikk om hvordan annonsen din fungerer, og oppmuntre til gjentatte besøk på nettstedet ditt. Studier viser at 70% av internettbrukere som legger en vare i handlekurven, ikke fullfører kjøpet.

For å bruke Facebook Pixel, må du ha en Facebook Business Page for selskapet ditt og plassere Facebook Pixel Code i nettbutikken din.

Hvis du for eksempel har en Woocommerce-nettbutikk, kan du også bruke Facebook-piksel-plugin, som lar deg enkelt sette inn Facebook-pikselkoden. eller hvis du for eksempel har en Opencart-nettbutikk, kan du bruke Opencart-modulen.

Hvis du har en Prestashop nettbutikk, kan du også bruke Prestashop-modulen til å sette inn en Facebook-piksel i nettbutikken din. Hvis du har en Magento-nettbutikk, kan du bruke Magento-modulen for Facebook-piksel.

Du kan også kontakte oss og DG WEB FACTORY-spesialister vil legge ut de nødvendige kodene direkte i nettbutikken, uten behov for plugins og plugins, ettersom plugins og moduler på nettstedet bremser nettstedet.

18. Blogg

Lag en bloggseksjon for nettbutikken din. Utforsk alle dine nærmeste konkurrenter (de som selger mer enn deg og er i topplasseringene til Google). Utforsk innholdet og lengden på artiklene deres.

Når du skriver bloggartikler, er det viktigste og viktigste å lage innhold som vil gi ekstra verdi for dine potensielle kunder. Det kan være underholdende eller lærerikt – noe leserne dine vil dele på sosiale nettverk. Det er veldig viktig at artikkelen er original slik at den ikke kopieres. For hvis du kopierer en artikkel fra en annen ressurs, vil google bots behandle den som plagiering. Og ikke tro at du vil kunne ta en annens artikkel for oversettelse, eller ta en annen persons artikkel og konvertere den ved å bytte ord eller erstatte dem med synonymer, “google bots” vil “avkode” denode

Hva er googlebots?

Google-bot gjennomsøker alt nettinnholdet og sjekker nettstedkoblingene (url) og kontrollerer hva som skal indekseres (inkludert i søkeresultatene) og hvilke som skal ekskluderes. Denne prosessen kalles Google Crawling. Inkludering av innhold i Googles søkeresultater kalles Google-indeksering. Google bruker tusenvis av datamaskiner som er lagret i google datasentre for å kontinuerlig teste alt innhold på Internett.

Andre søkemotorer, som Yandex, Bing, Baidu, etc., gjorde det samme. Tingene å tenke på når du vil til det russiske (Yandex) eller kinesiske (Baidu) markedet. Hver søkemotor har litt av sine egne detaljer, og siden må tilpasses for hver søkemotor. Den mest populære søkemotoren er imidlertid Google.

Hvis du lager en original artikkel som er veldig interessant og engasjerende, vil folk dele artikkelen selv og gi deg et stort antall visninger. Antall visninger på nettstedet ditt er en veldig viktig faktor for å få nettstedet til topposisjonen i google. Når du skriver artikler, konkurrerer du med konkurrentene, så du bør skrive en mer interessant og engasjerende artikkel enn konkurrentene.

19. Video

96% av brukerne tror at video har innvirkning på kjøpsbeslutningen. Video på produktsider og på hjemmesiden bidrar til brukerens troverdighet og 73% av brukerne foretrekker produkter og tjenester på nettsteder som har en forklarende video. Et eksempel er Asos.com nettbutikk for klær, som har en video av hvert antrekk som ser ut som om det er på en ekte person. Fordi et fotografert antrekk ser annerledes ut enn et antrekk i fotografering.

Besøkende i nettbutikken setter mest pris på videoer som presenterer nettbutikken din som forklarer informasjon om produktene og tjenestene dine, samt morsomme videoer.

Tenk på en video du kan legge i nettbutikken din? Hvordan vil du posisjonere og introdusere butikken din, utdanne brukeren og gjøre shopping i nettbutikken mer praktisk og morsom? Og lag relevante videoer.

20. Mulighet for å kjøpe som gjest

En studie av User Interface Engineering fant at kjøp av nettbutikker økte med 45% etter fjerning av obligatorisk registrering på kjøpstidspunktet. Dette er fordi registreringsprosessen forlenger tiden, og mens en bruker registrerer seg på nettstedet ditt, kan han eller hun ombestemme seg og ikke foreta et kjøp. På den annen side, når kjøpsprosessen er kort, har man ikke mye tid til å tenke.

21. Prisgjennomsiktighet

Produktpriser, fraktpriser og andre kostnader skal være tydelig synlige med en gang, ikke bare helt på slutten av bestillingen. Folk liker ikke skjulte kostnader, det fører til mistillit og folk blir villedet. Skjulte kostnader er den mest populære grunnen til at brukere ikke fullfører kjøpene sine, fordi de plutselig står overfor uventede ekstra kostnader.

22.Ad extensions

Legg til utvidelser til annonsene dine når du oppretter Google Ads-annonser, som vil hjelpe deg med å få flere klikk og flere besøk i nettbutikken din.

22. Annonseutvidelser - AD-utvidelser

23. Google Ads Countdowns

Google-Ads er for eksempel en mulighet til å angi en kampanjetidspunkt, eller hvor mange timer det vil ta å annonsere. For eksempel annonserer du en 24 timers kampanje for 50% avslag på sko, og annonsen din vil vise hvor mange timer som er igjen til kampanjen avsluttes. Dette kan øke antall klikk og respons på annonsene dine, da det ser ut til at det er en begrenset periode å kjøpe.

Google Ad countdown

24. Betalingsalternativer

Tilby kundene flere betalingsalternativer i din nettbutikk, kort, kort, online, Paypal, kontanter ved levering, etc. For eksempel i USA er PayPal en veldig populær betalingsmetode fordi kunder stoler på og anser det som en sikker betaling.

25. Ring nå annonser

Google Ads har muligheten til å legge til et telefonnummer til annonsene dine. For eksempel er du et byrå for styring av arrangementer, lag en annonse: “Trenger du en profesjonell begivenhetsleder? Kontakt oss nå! ”Og legg til et telefonnummer. Det er mye lettere å selge til en kunde som allerede har hentet og ringt deg, enn gjennom traktsystemer eller destinasjonssider på reklame.

Mange brukere besøker nettsteder og googlesøk direkte fra mobile enheter, så anropsfunksjonen er veldig viktig. Husk også å ta med en lenke hvor som helst på nettstedet ditt som har telefonnumre som lar deg ringe med en gang, slik at brukeren ikke trenger å kopiere telefonnummeret, noe som kan avskrekke de fleste brukere ringe deg i det hele tatt, fordi brukeren vil ganske enkelt gå til konkurrentenes side, der han ikke trenger å kopiere telefonnummeret, men kan ringe deg med et enkelt klikk.

26. Gmail Ads

Gmail-Ads er muligheten til å sende e-post basert på nøkkelord i brukernes e-postbokser. Du kan for eksempel sende e-postmeldinger til brukere som mottar e-postmeldinger fra konkurrentene som abonnerer på konkurrentenes nyhetsbrev for nettbutikker. Fordi du kan opprette en kampanje basert på konkurrentenes merkenavn som nøkkelord.

27. Kommuniser med publikum på sosiale nettverk

Svar på kommentarer raskt og ærlig, snakk med folk som kommenterer deg på sosiale nettverk som Facebook eller Instagram eller Google-anmeldelser.

Svar raskt på spørsmål du har på sosiale nettverk, slik at du kan gjøre besøkende til kunder. Folk verdsetter oppmerksomheten de føler for seg selv og problemene sine. Vedta en personlig tilnærming til kommunikasjon.

28. Re-markedsføring

Google Ads og Google Analytics tilbyr muligheter for markedsføring på nytt. Du kan for eksempel opprette en kampanje for å vise annonsebannere til folk som har vært i nettbutikken din i minst 4 mil muttertrekkere.

Eller, for eksempel, vis et banner eller gratis fraktkampanje for det produktet til brukere som har sett et bestemt produkt eller kategori i nettbutikken din.

Google-annonser som markedsfører annonser på nytt vises på Google Ads Partner Network-nettsteder. Du kan også spesifisere hvilken type nettsteder du ønsker eller ikke vil at annonsen skal vises på. Fordi du kan ha visse typer nettsteder, vil du kanskje ikke at annonsen din skal vises.

Konklusjoner

Konkurransen mellom nettbutikker blir sterkere og det er vanskeligere å komme med. De viktigste tingene for å utvikle en nettbutikk er innhold med EKSTRA VERDI TIL KUNDEN, kvalitet og servicehastighet, teknisk kvalitet på sidedesign, praktisk brukergrensesnitt for nettbutikken, merkevarebygging, bygging av tillit og lojalitet.

Autors: Dagnija Ivdra, atjaunots: February 13, 2020